Faction Base Quests

View previous topic View next topic Go down

Faction Base Quests

Post  Miriel on Wed Jan 04, 2012 11:09 pm

Base quests with the mobs u have to kill outside base are nicely done in combo with divine quest (white ones) u get after ur BH. -->NOTE : this only counts for lvl 101 or above.<-- lvl 100's will not get these white divine quests yet.

There is another base quest which participates inside of the faction base. At the central monolit there is a quest called "Wanderer". U get to travel into the blue wing of base and use QUEST from the monolit there. After this you select TELEPORT and u find urself in a room with an NPC surrounded by pets. The NPC in the center of the pets has a quest for you. You pick it up and then one of the surrounding pets has a new quest for you. This pet is going to ask you to feed it. You will recieve quest item called SHARP BEAK x 6 and you are set of to retrieve 6 of the same kind of food for this pet. These food items are located in each wing of base but best thing to do is just stay inside blue wing since the respawntime of these questitems is LIGHTSPEED! Once u collected all 6 items u need u turn the quest back in at this pet and there is a chance u get a small bosstype to fight for even more merrit. The total amount of merrit recieved from this quest is 150 (+50 from miniboss)

Another quest you can take from central monolit is QUIZ ( answers are in post below)

Then there is a quest for merrit taken from the NPC in central area. It will either ask for 1 mirage or 2 chips to complete it. Merrit gained by this quest is only 10 point and you will also recieve a small pouch with base building material (these materials are used to lvl up the base and are handed into the npc in the middle room)

Moving around inside base :

There are ways to move around swiftly inside base ,by bypassing the walks inside the long hallways. Try walking into teleports located in each wing. Soon you will figure out a way to travel from wing to wing with great ease.

Base buffs :

Best thing to upgrade asap is buffs in chemestry wing (green wing) Some buffs stack with buffs u get from yourself or other players (Pdef buff for example) and the critical hit buffs are just awesum. Not to forget the res buff course! Best of all is ,all buffs last one hour! Buffs not to take when u have a buffer for it in squad are : HP buff , Mdef buff (they wont be overwritten and are not as good as lvl 10 buffs) A buff u might want to concider for some use is Patk and Matk. They will only be overwritten by the buff you recieve from sparking up or from the atk aura inside RB ,so as long as you dont spark , your Patk is kinda awesum. Me myself use(d) it in BH RB a lot and it proved of great value for a BM using axe only in RB BH spawnkill. Also helps a great deal on DD for my barb



Faction Exam Questions and Answers for level 1 and 2 Monolith:

Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace

Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform

Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30

Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base

Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution

Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation

Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health

Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points

Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest

Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0


Faction Exam Questions and Answers for level 3 Monolith:

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - Which of the Following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - For the Alchemy labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +15 scroll?
Answer - 4 Stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag


Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith:

Question 1 - Which is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes


Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith:

Question 1. Which is not the Faction Leader's responsibility?
Answer: Increases all Faction members' level by 1.

Question 2. A Faction Base's level can be upgraded using EXP. Which of the following does not contribute to EXP?
Answer: Faction Member Upgrading

Question 3. Building upgrades require time and materials. If you use more materials, you would save more time. Is this true?
Answer: Yes

Question 4. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Humans?
Answer: Ethersteel

Question 5. A horrible calamity has struck Perfect World. A race foresaw this event and has the ability to lead the people in Perfect World towards a brighter future. Which race can is destined to lead the others to rebuild their new homeland?
Answer: Earthguard

Question 6. Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer: PW. 1044

Question 7. In just 30 years, the Dusk Country went from being an unknown country to becoming a powerful empire with vast amounts of land. In order to achieve this, their emperor obtained a mysterious Relic that made his troops nearly invincible. Because of this, they won nearly every battle. But in the end, the Relic was buried with the emperor upon his death. What is the name of this relic?
Answer: Golden Mask

Question 8. After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer: Tellus Wood

Question 9. Unprocessed
Answer: The Tale of the Red Manor

Question 10. Upgrading the Manor of Justice can provide some passive benefits to Faction Members. What is one of those benefits?
Answer: Gain EXP by simply standing there.


For more base info plz CLICK HERE Very Happy

_________________
avatar
Miriel
Admin

Posts : 52
Join date : 2010-09-28
Age : 29

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum